Betraktelser från vintergatan...

De har kämpat tappert hela långa vintern, de äldre, med att ta sej fram bland snödrivorna...Saliga äro de som kan stava bra!!Hur det förhåller sej med fotografers stavande vet jag inte, men ska bilderna kunna "säga mer än tusen ord" är det faktiskt inte så fel med god snötillgång och en rejäl driva att gömma sej bakom.För fotokonsten kräver ju sitt mått av diskretion!

Ibland iallafall... :-)

Och förresten, visst sitter man bekvämt i en snödriva!?Åtminstone om man måste hålla sej lite kall i ett telfonsamtal med chefen... (Eller frun!?)

Och om du nu inte gjorde karriär i snösvängen......ska du inte sörja för mycket över det, utan se framtiden an och hoppas på att du en vacker dag kommer att bli headhuntad! :-)


Kommentarer
Postat av: SqZ

Det har i sanning inte varit lätt för halta och lytta att ta sig fram bland snödrivorna. Även föräldrar med barnvagnar har sett lite tärda ut. Men nu ser vi snart ljuset! :-)

2010-03-10 @ 21:38:21
URL: http://mysmurklan.blogspot.com/
Postat av: Morten Pedersen

De kommer seg fram de gamle i snøen også ser jeg. Flotte motiver og fin serie. Nå blir det forhåpentlighvis noe mindre snø framover i løpet av de neste ukene.

2010-03-11 @ 18:34:24
URL: http://photo.dv.no
Postat av: annette

Hi, hi vilka underbara gatubilder Du har fångat i det här och förra inlägget, Du har utvecklats till en riktigt skicklig gatufotograf, måste funnits en bra plats att gömma sig på,undrar hur detta skall sluta för djärvare och djärvare blir man ju;)Toppenfina bilder!annette

2010-03-11 @ 21:19:59
URL: http://anesas-bildblogg.blogspot.com/
Postat av: Therese

Intressant bildserie!! :)

2010-03-11 @ 21:38:51
URL: http://therre.blogg.se/
Postat av: mimmi

haha vilka bilder :) Jag såg en dam med rullator som gick med solglasögon när jag var i stan ..men jag hann inte ta kort på henne ... ja ja jag vet .. hon kunde väl inte gå så fort tänker du säkert ... men det var jag som inte såg henne i tid :)

Nu skall jag ut och leta Vide .. för nu skall jag se om de har vuxit sen jag var där för 2 dager sedan :)

2010-03-12 @ 13:17:23
URL: http://mimmisfotosida.nu/
Postat av: Gärdsmygen

Vilka bra bilder! Att du har vågat. Jag är feg.

2010-03-18 @ 11:46:00
URL: http://litenfagel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0