I mars blev vinter så sakterliga vår... :-)

Snön började äntligen försvinna, och solen visade sej faktiskt allt mer och mer.

Liksom människorna på våra gator och torg! :-)

Ekorren var en frekvent besökare vid utfodringsplatsen...Och vissa fåglar som inte synts till på hela vintern började dyka upp igen.Och de första småkrypen! :-)Gatufoto bara för att!?

Njäe... Det är mer seriöst än så, faktiskt! :-)

Därmed inte sagt att jag är en seriös gatufotograf, men jag övar iallafall ganska hårt på att bli det!!En intressant sida om gatufoto finns här!!Regnruskväder här idag...

Men det var det inte en söndag för några veckor sen!Såna här foton tar jag bara för att solen skiner - och för att tanten är så söt i sin rosa mössa och klarblåa halsduk, förstås. :-)


Ekorre... :-)Se upp!!

(Eller ner??)

Betraktelser från vintergatan...

De har kämpat tappert hela långa vintern, de äldre, med att ta sej fram bland snödrivorna...Saliga äro de som kan stava bra!!Hur det förhåller sej med fotografers stavande vet jag inte, men ska bilderna kunna "säga mer än tusen ord" är det faktiskt inte så fel med god snötillgång och en rejäl driva att gömma sej bakom.För fotokonsten kräver ju sitt mått av diskretion!

Ibland iallafall... :-)

Och förresten, visst sitter man bekvämt i en snödriva!?Åtminstone om man måste hålla sej lite kall i ett telfonsamtal med chefen... (Eller frun!?)

Och om du nu inte gjorde karriär i snösvängen......ska du inte sörja för mycket över det, utan se framtiden an och hoppas på att du en vacker dag kommer att bli headhuntad! :-)


Gatufoto...

...i den härliga vårsolens glans!
Soldyrkare... :-)En liten middagslur igår, i den goa-goa marssolen... Mmmm!!!

RSS 2.0